Man - vrij : 09:00 - 17:00
085 273 59 10

Blog artikel

De Nationale Adviesvoucher verlaagt drempel naar adviseur

De Nationale Adviesvoucher bestaat nu ruim 1 jaar. “In dat jaar zijn vooral veel consumenten met woekerpolissen geholpen” : zegt Ruud van der Vlies initiatiefnemer van de Adviesvoucher en directeur van Totaaltransparant.nl

Met de adviesvoucher werden mensen op internet overgehaald om toch eens naar de polis te laten kijken. “wij doen dat op een hele efficiënte en duidelijke manier” , zegt van der Vlies.

“De klant vult in een online agenda in wanneer hij of zij het liefst contact heeft. Dan belt de adviseur en vraagt de klant achter de pc te gaan zitten. Daar heeft de klant alleen een internetverbinding nodig en dan gaat het verder vanzelf. De klant toest een 5 Letterige code in op een website en ziet de adviseur in beeld, maar ook een formulier dat hij of zij dan samen met de adviseur invult. Na ongeveer een 30  minuten inventarisatie komt er een mooi en op maat gemaakte hersteladvies uit de computer rollen. De klant weet dan precies hoeveel er aan kosten wordt bespaard als de polis wordt omgezet naar een nieuwe kostenvriendelijker product. Niet zelden gaat het om tienduizenden euro’s besparing”

voucher1 achterkantvoucher 75
De adviesvoucher kan op de site www.dnav.nl  (www.denationaleadviesvoucher.nl  mag ook) worden besteld en kost  € 75,-

De rapportage ziet er heel duidelijk en overzichtelijk uit en geeft een duidelijk pad aan de klant van de polis  een mooi initiatief !

Voorbeeld rapport woekerpolis-2Voorbeeld verantwoorde-hypotheek-2