Man - vrij : 09:00 - 17:00
071 234 0070
01

Verzekeren

Verzekeren

Ook al uw schadeverzekeringen kunt u via Totaal Transparant regelen. U kunt een adviseur bij u thuis laten komen om uw pakket bij de huidige verzekeraars door te nemen en daar waar nodig te verbeteren.

Lees verder →
02

Hypotheken

Hypotheken

De hypotheekadviseur van Totaal Transparant is een echte specialist en regelt uw hypotheek tegen een vaste vergoeding. Dat doen wij duidelijk en transparant. Wij vinden het belangrijk om onafhankelijk te blijven.

Meer over hypotheken →
03

Lenen

Lenen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor sit amet.

Meer over lenen →

Wat wij voor u betekenen

Wij spelen als mens vele rollen  werknemer, werkgever, echtgenoot, ouder, zelfstandige. Welke rol we ook spelen we hebben allemaal de wens om als individu, als particulier te weten hoe de zaken er voor staan.

Totaaltransparant kijkt naar uw netto inkomenssituatie nu en in de toekomst. Wij inventariseren uw aanwezige regelingen en verzekeringen, wij kijken naar uw wensen en de zaken die tenminste moeten worden geregeld en wij organiseren vervolgens uw financiele toekomst zo dat u zo goed mogelijk weet waar u aan toe bent. Onderdeel van The Finance Box is daarom een goed beveiligde digitale kluis. U bent niet meer afhankelijk van uw werkgever, het nationale pensioenregister enz. enz. U bent zelf van alles op de hoogte en dus onafhankelijk van derden.

Dankzij ons principe dat wij zonder provisiebelang werken weet u 100% zeker dat wij uw situatie door de  juiste bril bekijken.  Als u TTFS inschakelt voor bemiddeling van uw verzekeringen en pensioen dan weet u dat dit daardoor totaal transparant gaat. Zolang de financiele wereld nog niet transparant is,  weet u ook vrijwel zeker dat TTFS veel goedkoper is. Niet omdat wij prijsbrekers willen zijn, maar het automatisch wel worden, door onze wijze van werken!

Schok
Voor veel particulieren is het een schok om te zien dat bijvoorbeeld schadeverzekeringen zoveel goedkoper kunnen geregeld dan tot nu toe gebruikelijk was. Dat ongeloof leidt tot rare situaties. Men gelooft het gewoon niet. Geloof het echter maar wel en profiteer er van!