Man - vrij : 09:00 - 17:00
071 234 0070

Nu Begint het Pas Beleggingsadvies

De klanten van Totaaltransparant zijn op zoek naar degelijke beleggingen in gerenommeerde fondsen met spreiding op basis van een duidelijk beleggingsplan enzovoort. Totaaltransparant voorziet daarin door voor haar klanten deze zaken goed te regelen. Zo maken wij met onze klanten een degelijk op maat gemaakt beleggingsadvies.

Toch zagen wij dat sommige klanten ook wel eens iets spannends wilden doen met beleggen, alleen met beperkt risico. De insteek is daarbij dat je niet meer dan 5% van de beleggingen apart zet voor beleggen in zogenaamde derivaten en valuta paren en van dat geld een mooi rendement probeert te maken, waarbij je zelf achter de knoppen zit. En geloof ons, je hoeft geen Einstein te zijn omdat te doen, maar je moet wel even goed geïnformeerd worden en een beetje begeleiding kan geen kwaad.

Voorbeeld:

Je hebt een vermogen van € 100.000,- (uit bijvoorbeeld een lopende beleggingspolis die zich kwalificeert als een woekerpolis). Wij hebben veel van die klanten, ook met kleinere bedragen, maar dit is een mooi voorbeeld.

Je wilt dit geld goed beleggen voor een hopelijk flink hoger rendement dan de bank nu biedt. Je hebt een gesprek met ons gehad over jouw/jullie wensen en doelstellingen en er is een beleggingsprofiel opgemaakt waaruit blijkt dat je een neutraal beleggingsprofiel hebt. Wij zoeken dan samen met jou /jullie uit welke aandelenfondsen, welke obligatiefondsen en welke vastgoedfondsen bij jullie passen. Wij hebben een heel arsenaal aan mogelijkheden ter beschikking van indexfondsen tot exotisch, you name it.

Nu leggen we gespreid niet de hele € 100.000,- in deze fondsen, maar € 95.000,- . 5% oftewel              € 5000,- in dit voorbeeld,  gaat naar een broker naar keuze waar je een rekening opent en waar je in derivaten en valuta kunt handelen. Uiteraard helpen wij bij het vinden van die broker en het openen van die rekening.

Ons beleid is daarbij dat je dit pas gaat doen nadat je bij ons een cursus volgt van tenminste 1 middag.

Klanten die bij ons beleggen krijgen deze cursus gratis aangeboden Inclusief een lunch waarbij je andere cursisten ontmoet. In de cursus leggen we je uit hoe het handelen op de verschillende markten werkt. Je krijgt een test account met virtueel geld om te oefenen en we leren je een trade plan te maken waarmee je gecalculeerd je risico’s kunt nemen. Wij zorgen er ook voor dat je leert om van het bedrag dat je inlegt niet meer dan 5 tot 10% echt risico loopt door het instellen van zaken als stop loss en alerts. Je leert ook hoe je automatisch jouw winst incasseert als je geen tijd hebt om steeds te kijken als het goed gaat.

Het belangrijkste is dat je het leuk gaat vinden en het begrijpelijk wat er op de beurs gebeurt. Als je gevoel krijgt bij de beleggingen door deze leuke vorm van beleggen met beperkt risico dan ga je ook meer gevoel krijgen bij wat er dan met de echte pot met geld gebeurt en krijg je meer grip op de zaak. Dat is belangrijk, zeker als die pot met geld jouw pensioen of de aflossing van je huis betekent.

Totaaltransparant denkt dus met je mee. Wij hebben een zeer goede reputatie bij duizenden klanten, we hebben vele honderden hypotheken gedaan, de oprichter Ruud van der Vlies (die zelf ook nog klanten begeleidt bij beleggen) is specialist in het oplossen van het woekerpolis probleem en heeft met zijn teams hierbij meer dan 20.000 klanten geholpen. Een transparante, goede reputatie is van groot belang bij het in beheer geven van geld, dat weten wij als geen ander. Geld wordt dan ook nooit in een  eigen fonds of een gelieerd fonds belegd. Totaaltransparant kan nooit zelf bij uw geld.

Wilt je dus zelf aan het roer, weg bij de banken, weg bij de verzekeraars, weg bij het onpersoonlijke?

Neem dan voor deze bijzondere wijze van beleggingsbegeleiding gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 085 2735910, u kunt ons mailen op administratie@totaaltransparant.nl of maak gewoon direct een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. Tot snel.