Man - vrij : 09:00 - 17:00
071 234 0070

Nazorg

U heeft een bestaande of nieuwe hypotheek, en dat brengt veel vragen met zich mee. Wanneer zet u de rente langer vast, wanneer kiest u voor een lange rente en wanneer juist voor een kortere rentevast periode. Deze vragen zijn natuurlijk moeilijk te beantwoorden. U zult eerst een risicoprofiel moeten samenstellen om een goede keuze te maken.

Als de keuze is gemaakt, wordt vaak niet meer omgekeken naar de hypotheek. Dat gebeurt pas als er een nieuw renteverlengingsvoorstel van de bank in de bus valt omdat er weer een keuze gemaakt dient te worden voor een nieuwe rentevast periode.

Niet te voorspellen

De rente is natuurlijk niet te voorspellen maar wat dacht u ervan als wij voor u 24 uur per dag en zeven dagen in de week in de gaten houden of u kunt besparen op uw hypotheek?!

Met uw  abonnement controleren wij elke dag of uw hypotheek goedkoper kan. Een uniek rentesysteem controleert uw hypotheek op besparingen en houdt vervolgens voortdurend in de gaten of uw maandlasten kunnen worden verlaagd. U ontvangt van ons niet alleen bericht wanneer u kunt besparen maar ook alle informatie over hoe en bij welke geldverstrekker u deze besparing kunt realiseren.

Nu

De uitkomsten worden dagelijks vernieuwd. Er wordt niet alleen gelet op de hypotheektarieven maar ook op de waarde van uw woning. Dat is in uw belang want bij een gestegen woningwaarde heeft u vaak recht op extra rentekorting.

Overzichtelijk

U ontvangt volledige informatie op een transparante manier. U krijgt direct te zien of u uw hypotheek kunt oversluiten en wat uw voordeel daarbij is. Ieder jaar nemen wij direct contact met u op als er tussentijds verbeteringen mogelijk zijn.

100% onafhankelijk

U bent natuurlijk niet verplicht om ook daadwerkelijk over te sluiten. U bepaalt zelf of u dat wilt doen en in overleg met ons wat het juiste moment daarvoor is. Totaal Transparant vergelijkt voor u doorlopend alle aanbieders in Nederland en attendeert u op tijd wanneer er voordeel te behalen is.

Samenwerking

Totaal Transparant is voor deze unieke methode een samenwerkingsverband aangegaan met de Nationale Hypotheekbond. De Nationale Hypotheekbond vergelijkt en controleert hypotheken. Niet alleen op rente, maar ook op alle overige kosten. Alleen zo krijgt u de zekerheid van de laagste maandlasten.

Lidmaatschap

U kunt als relatie van Totaal Transparant profiteren van deze unieke mogelijkheid door een abonnement op deze dienstverlening af te sluiten.