Man - vrij : 09:00 - 17:00
085 273 59 10

Blog artikel

BeFrank genomineerd voor Beste Pensioenproduct – Financiële Dienstverleningawards 2011

//
Geplaatst door
/
Reactie0
/
categorieën

Persbericht

Pensioenproduct van het jaar
De selectiecommissie van de Financiële Dienstverleningawards 2011 heeft BeFrank genomineerd in de categorie Pensioenproduct van het jaar.

“De genomineerden hebben uitmuntende prestaties geleverd en tonen de positieve dimensies van onze branche” aldus de selectiecommissie. “De nominatie betekent dat BeFrank tot de absolute top behoort binnen haar vakgebied.”

BeFrank wordt gevraagd een presentatie te geven, waarna een jury de gelegenheid krijgt om vragen te stellen. De jury zal BeFrank beoordelen op o.a.: dienstverlening, mate van transparantie en duidelijkheid, innovatie karakter, de overall kwaliteit van het product en de Unique Buying Reasons.

De commissie schrijft: “De Gouden Schilden worden uitgereikt aan organisaties of personen waarvan onomstotelijk is vastgesteld dat zij tot de top van hun vakgebied binnen de financiële wereld behoren en het klantbelang op de eerste plaats zetten. Kernbegrippen waarop wordt getoetst zijn: transparantie, zorgvuldige en voortvarende dienstverlening, kwaliteitsbeleid en klantfocus.”

Talent van het jaar
Naast de nominatie van Pensioenproduct van het jaar, is de CEO van BeFrank, Folkert Pama, genomineerd in de categorie Talent van het jaar.

BeFrank is trots op de nominaties en voelt zich gesterkt om werkgevers en werknemers een duidelijk, helder, eenvoudig en online pensioen te bieden!

Laat een reactie achter