Man - vrij : 09:00 - 17:00
085 273 59 10

Blog artikel

Brand New Day Overlijdensrisicoverzekering

//
Geplaatst door
/
Reactie0
/

Persbericht

Utrecht, 10 februari 2011

Brand New Day introduceert een zeer goedkope overlijdensrisicoverzekering

  • In veel gevallen de goedkoopste overlijdensrisicoverzekering in de markt
  • Géén provisie gedurende de looptijd
  • Eénmalige bemiddelingskosten van slechts € 175
  • Zowel via de adviseur als via de site van Brand New Day af te sluiten
  • In veel gevallen de goedkoopste overlijdensrisicoverzekering in de markt

Brand New Day biedt consumenten vanaf vandaag ook een overlijdensrisicoverzekering aan. De premie is zeer laag. Voor veel consumenten is de ORV van Brand New Day de goedkoopste die op dit moment wordt aangeboden. Deze lage premie is mede mogelijk omdat er géén provisie in het product zit verwerkt en de bemiddelingskosten zeer laag zijn. Bij het afsluiten van de verzekering betaalt de consument éénmalig slechts € 175 bemiddelingskosten, ongeacht de omvang van het verzekerde bedrag. Brand New Day hanteert hiermee zeer lage bemiddelingskosten voor een ORV.

Kalo Bagijn, algemeen directeur van Brand New Day: “Wij gaan ons productaanbod de komende jaren stap voor stap uitbreiden met heldere en begrijpelijke producten tegen zeer lage kosten. Deze ORV is daar een goed voorbeeld van. In veel gevallen is onze ORV de goedkoopste. En als wij dat niet zijn, zijn we bijna altijd één van de drie goedkoopste aanbieders.”

Naast een lage premie is met name de betrouwbaarheid van de risicodrager van belang. Daarom is gekozen voor ERGO Life NV als risicodrager van de verzekering. Dit is een 100% dochter van Munich Re, de grootste herverzekeraar ter wereld. De ORV kan los worden afgesloten of in combinatie met één van de rekeningen van Brand New Day. Als de ORV is afgesloten, kan de premie gedurende de looptijd nooit verhoogd worden. De ORV kan zowel via een adviseur als via de site van Brand New Day afgesloten worden. Consumenten kunnen op www.brandnewday.nl hun premie berekenen, een offerte maken en de ORV afsluiten.

Laat een reactie achter