Man - vrij : 09:00 - 17:00
085 273 59 10

Blog artikel

Nationale-Nederlanden introduceert de Nationale PPI Vraagbaak

//
Geplaatst door
/
Reactie0
/

De premiepensioeninstelling (PPI) is veelvuldig in het nieuws. Werkgevers en werknemers vragen zich af wat een PPI precies is. En of een PPI iets voor hen is. Daarom introduceert Nationale-Nederlanden vandaag de Nationale PPI Vraagbaak. Een online vraagbaak die alle vragen over de PPI beantwoordt. Met veel achtergrondinformatie en wetenswaardigheden over pensioen in Nederland en over de PPI. De Nationale PPI Vraagbaak is vanaf vandaag beschikbaar op www.nn.nl/ppi.

Met de introductie van de Nationale PPI Vraagbaak beantwoordt Nationale-Nederlanden aan de stijgende vraag naar heldere pensioeninformatie. Naast de Vraagbaak doet NN dit onder andere door het organiseren van pensioenavonden, de introductie van een geavanceerd pensioenportaal voor werknemers en met de pensioenbus, die deze zomer door heel Nederland rijdt.

Nationale-Nederlanden werkt samen met AZL en ING Investment Management (ING IM) aan de oprichting van een premiepensioeninstelling (PPI ).
Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden verzorgt de pensioenregelingen van ruim 110 ondernemingspensioen­fondsen, van meer dan 140 grote ondernemingen en ruim 7600 MKB-bedrijven, verspreid over diverse sectoren van het bedrijfsleven. In totaal gaat het om de pensioenregelingen van ruim 800.000 actieve en gepensioneerde werknemers. Nationale-Nederlanden doet dat niet alleen als verzekeraar, maar ook als vermogensbeheerder en adviseur voor pensioenfondsbesturen en directies van bedrijven over wetgeving, actuariële zaken en communicatie.

Laat een reactie achter