Man - vrij : 09:00 - 17:00
085 273 59 10

Blog artikel

Please Payroll met pensioenen over naar Brand New Day

//
Geplaatst door
/
Reactie0
/
categorieën,

Eufin 18-04-2011 Aarle-Rixtel,

Please Payroll, een van de snelst groeiende payrollorganisaties van Nederland, heeft besloten haar collectieve pensioenregeling met ingang van 2012 bij Brand New Day onder te brengen.

Please wordt daarmee ‘launching partner’ van deze nieuwe premiepensioeninstelling (PPI), een samenwerkingsverband van Brand New Day en verzekeringsgroep ASR Nederland. Volgens de directie van Please zal door de overstap de collectieve pensioenregeling voor de circa 3500 medewerkers verder verbeteren (meer pensioen door lagere kosten), onder meer vanwege de hoge kwaliteit van het moderne administratiesysteem van Brand New Day.

Please Payroll was al enige tijd op zoek naar een betrouwbare pensioenpartij, die een stuk beter dan de gevestigde orde, aansluit bij datgene wat de onderneming voor ogen staat, te weten flexibiliteit, transparant inzicht in kosten, kostenbeheersing en een hoger pensioenrendement voor werknemers. Please stoorde zich al jaren aan de veelal sterk verouderde administratiesystemen en bureaucratische processen van de reguliere pensioenverzekeraars. Zorgvuldig onderzoek naar een betere uitvoerder voor het collectief pensioen leidde tot een intentieovereenkomst met Brand New Day, dat de beschikking heeft over een modern, flexibel en transparant administratiesysteem dat volledig voldoet aan de eisen van werkgevers, werknemers en Please.

Lees verder op Eufin.nl

Laat een reactie achter