Man - vrij : 09:00 - 17:00
085 273 59 10

Blog artikel

Tussenpersoon failliet ?

//
Geplaatst door
/
Reactie0
/
categorieën

Is uw tussenpersoon failliet en is uw polis terecht gekomen bij een partij waarvan u de mensen niet kent en de service slecht is?IMAG1151
Dan bent u de eerste niet. In de afgelopen jaren zijn veel tussenpersonen failliet gegaan. Soms was de portefeuille als onderpand gegeven voor leningen door verzekeraars. Die verzekeraars trokken in het zicht van het faillissement de portefeuilles dan weer naar zichzelf toe. Als de portefeuille wel in een faillissement terecht kwam kon de curator vervolgens bijvoorbeeld de hypotheken los van de verzekeringen verkopen. De curator had maar één belang, zoveel mogelijk liquiditeit in de boedel. Klantbelang speelde geen rol.

De klant had echter vaak een totaalpakket aan verzekeringen, hypotheek, spaarproduct en lening bij de tussenpersoon. Juist vanwege het overzicht. Dat overzicht is dus ook gelijk weg. Nieuwe partijen die de portefeuille hierna beheren snappen helemaal niet waar de klant over begint en voelt zich ook niet verantwoordelijk.

Dit is in een notendop waarom inmiddels, naar het zich laat aanzien honderdduizenden, klanten het vertrouwen in de hele branche kwijtraken. Wie is bereid om deze problematiek nu eens goed op te pakken?

Een oplossing is nu gevonden. Totaaltransparant.nl is een landelijke adviseur die het sentiment van deze slachtoffers niet alleen aanvoelt maar ook daadwerkelijk kan helpen met het orde scheppen in de chaos van woekerpolissen, hypotheken bij onduidelijke partijen en verzekeringen die overal en nergens rondzwerven. Deze dienst heet The Finance Box

Met The Finance Box wordt een flinke stap gemaakt in het herstel van vertrouwen.

U kunt een afspraak maken over deze dienst hier maken