Man - vrij : 09:00 - 17:00
071 234 0070

Totaal Transparant

Een kwestie van gezond verstand.

        about-icon-1       about-icon-2      about-icon-3

In een wereld die als ondoorzichtig wordt gezien is transparantie noodzaak. Dit heeft Totaal Transparant goed begrepen. Wij hebben namelijk géén provisiebelang. Moeilijke zaken eenvoudig uitleggen en dat combineren met een perfecte service voor een duidelijke prijs, dat is Totaal Transparant.

Deskundig

Het is bij Totaal Transparant mogelijk zaken als pensioen, financiële planning, schadeverzekeringen en hypothecair krediet te regelen. Deskundig en zonder provisie Jarenlange ervaring en kennis van en met collectieve regelingen maken ons een gesprekspartner voor ieder bedrijf, maar ook particulieren en zelfstandigen profiteren van onze aanpak.

Communicatie inplaats van verkoop

Bedrijven en particulieren zijn bij Totaal Transparant aan het goede adres. Voor de zakelijke markt is Totaal Transparant in eerste instantie communicatiespecialist. Geen verkoop van financiële producten maar een duidelijke uitleg van al uw regelingen of uw persoonlijke financiële situatie, alles wordt duidelijk en bovendien goed geregeld zonder onnodige kosten.State of the art communicatietools voor bedrijf en particulier zorgen voor een verfrissende duidelijkheid. Onze persoonlijke aandacht en kennis doet de rest.

Samenwerking

Totaal Transparant is voor deze unieke methode een samenwerkingsverband aangegaan met de Nationale Hypotheekbond. De Nationale Hypotheekbond vergelijkt en controleert hypotheken. Niet alleen op rente, maar ook op alle overige kosten. Alleen zo krijgt u de zekerheid van de laagste maandlasten.

5000
Tevreden klanten
8
Gecertificeerde adviseurs
2
Hoofdvestigingen
1
Aanspreekpunt

Onafhankelijk

Een goede financieel adviseur
  • Verdiept zich in ieder geval uitgebreid in je financiële situatie.
  • Maakt samen met jou een inschatting van het risico dat je kunt en wilt nemen.
  • Zet het advies op papier.
  • Geeft uitleg van het product (o.a. hoe je er weer vanaf kunt en wat de kosten en risico`s zijn) en controleert of je de uitleg van het het product hebt begrepen.
  • Beantwoordt uitgebreid al je vragen.
  • Is onafhankelijk.
  • Een indicatie voor de onafhankelijkheid is, dat een financieel adviseur werkt op basis van een vaste vergoeding of uurtarief. Helemaal goed is het als hij bereid is de provisie die hij eventueel van de bank of verzekeraar ontvangt, door te geven aan jou als klant.