Man - vrij : 09:00 - 17:00
085 273 59 10

Shirley Gommers nieuwe partner in Totaaltransparant

Shirley Gommers nieuwe partner in Totaaltransparant

//
Geplaatst door
/
Reactie0

Het doet ons een plezier u als klant van Totaaltransparant te mogen informeren over een uitbreiding van ons kantoor met een nieuwe aandeelhouder: Shirley Gommers.

Shirley is al jaren verbonden met ons kantoor als adviseur en had daarnaast haar eigen financieel advieskantoor in Rotterdam, Gommers Financieel Advies. Zij heeft besloten te fuseren met ons kantoor en al haar klanten zullen dus vanaf nu worden bediend vanuit Totaaltransparant. Shirley wordt toegevoegd aan het managementteam en zal zich inzetten op tal van zaken. Hiernaast heeft er onlangs een verhuizing van ons hoofdkantoor plaatsgevonden naar de Van Beethovenlaan 69B, 2253 BE in Voorschoten. U bent daar dus vanaf nu van harte welkom. Uiteraard kunt u ook altijd (op afspraak) nog terecht op de vestiging aan de Heersdijk 73 te Hoogvliet.

Wij zien dit als een mooi moment om u nog even te laten weten wat wij voor u kunnen betekenen. Momenteel heeft u 1 of meerdere producten via ons kantoor lopen. Wij kunnen u op verzoek een uitdraai verzorgen van de bij ons lopende product(en).

Wij leveren de volgende diensten:
Hypotheken
Schadeverzekeringen particulieren
Schadeverzekeringen voor ondernemers en ondernemingen
Consumentenkredieten
Levensverzekeringen zoals overlijdensrisicoverzekeringen, beleggingsverzekeringen en
lijfrenteverzekeringen
Spaarrekeningen en lijfrente-rekeningen
Financiële Planningsrapportage
Boekhouding en zakelijke financieringen i.s.m. het apart geregistreerde Totaaltransparant Administraties

Ons team van gecertificeerde specialisten helpt u graag bij welke vraag u dan ook maar heeft over uw lopende zaken of nieuwe zaken die u aan ons voor wil leggen. Wij kunnen u in veel gevallen veel inzicht en besparingen leveren en doen dat in eerste instantie ook gratis. Belt u ons dus gerust bij vragen.