Man - vrij : 09:00 - 17:00
085 273 59 10

Blog artikel

Digitaal huishoudboekje: wat heeft u eraan?

//
Geplaatst door
/
Reactie0
/
categorieën

Enig idee wat u per maand uitgeeft aan boodschappen? Brandstof? Kleding? Een digitaal huishoudboekje geeft snel en goed inzicht in uw financiën.

Acht van de tien Nederlanders met een internetaansluiting doen aan internetbankieren. Dat is handig, want u kunt snel geld overmaken en uw saldo zien. Maar de bank biedt geen duidelijk overzicht in uw inkomsten en uitgaven. De nieuwe – deels gratis – digitale huishoudboekjes doen dat wel. Maar ze zijn niet allemaal even goed en snel. De hoogste tijd voor een vergelijking. Eigenlijk is de manier waarop banken nu internetbankieren aan klanten bieden te simpel en ouderwets. Want er kan veel meer.

Met wat techniek is het relatief eenvoudig om van de bankgegevens een handig digitaal huishoud- of kasboekje samen te stellen. De enige bank die daar nu werk van maakt, is de ING, die deze zomer zou starten met de digitale boekhoudhulp Tim. Bij het ter perse gaan van dit nummer, was het systeem helaas nog niet in de lucht, en het ontbreekt daarom in dit overzicht. Op www.geld­enrecht.nl vindt u de laatste stand van zaken. Er zijn echter voldoende andere aanbieders actief die interessante diensten voor meerdere banken in huis hebben. Dankzij internet krijgt u zo een helder inzicht in uw inkomsten en uitgaven – en nog gratis ook. U ziet deze aanbieders in het schema.

Lees verder op plusonline.nl

Laat een reactie achter