Man - vrij : 09:00 - 17:00
071 234 0070
01

Orienteren

Orienteren

Financiële zaken regelen is moeilijk. Of u nu starter bent op de woningmarkt, doorgroeit naar uw droomhuis of u maatregelen wilt treffen voor onzekere tijden. Belangrijk is dat uw financiële situatie in kaart heeft.

Ik wil me oriënteren →
02

Adviesgesprek

Adviesgesprek

Totaal Transparant is als een van de eerste advieskantoren gestart met webcamadvies. Wij maken daarbij gebruik van een applicatie waarbij u alleen een telefoon en computer nodig heeft.

Ik wil graag een adviesgesprek →
03

Nazorg

Nazorg

U heeft een bestaande of nieuwe hypotheek, en dat brengt veel vragen met zich mee. Wanneer zet u de rente langer vast, wanneer kiest u voor een lange rente en wanneer juist voor een kortere rentevast periode.

Ik heb nazorg nodig →

Uw persoonlijke situatie telt

Financiële zaken regelen is moeilijk. Of u nu starter bent op de woningmarkt, doorgroeit naar uw droomhuis of u maatregelen wilt treffen voor onzekere tijden. Belangrijk is dat uw financiële situatie in kaart heeft: ook met het oog op de toekomst. U kunt er bij Totaaltransparant.nl op vertrouwen dat u altijd passend advies bij uw persoonlijke situatie krijgt.

Vrijblijvend oriënterend gesprek

U kunt voor veel vragen komen te staan. Zoals: hoe zit het met mijn pensioen? Welke hypotheekvorm past het best bij mij? Er zijn financiële obstakels en vraagstukken waar u mee te maken krijgt. Elke situatie verschilt, dit vergt maatwerk . Onze adviseurs kennen de mogelijkheden. Samen met u bekijken ze de (on)mogelijkheden van uw wensen.